Poliția a deschis dosare penale în cazul mașinilor care au ars în Chișinău, după ce au examinat imaginile video

  • 20 Mai 2019 11:08
Poliția a deschis dosare penale în cazul mașinilor care au ars în Chișinău, după ce au examinat imaginile video

Polițiștii din capitală au inițiat cauze penale după ce au examinat imaginile video surprinse de camerele de luat vederi în cazul mașinilor care au ars în week-end în sectoarele Ciocana și Centru, comunică MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Natalia Stati, a menționat că oamenii legii au fost solicitați în noaptea de sâmbătă după ce mai multe vehicule parcate pe strada Hâncești 142/2 și în parcarea subterană a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6 au ars.

Conform sursei citate, oamenii legii au ridicat secvențele video de pe camerele de supraveghere instalate în parcarea subterană, dar și în adiacentul locuințelor și au observat prezența unor siluete în preajma autoturismelor care ulterior au luat foc. În ambele cazuri, polițiștii au inițiat cauze penale pentru distrugerea intenționată a bunurilor străine.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în noaptea de sâmbătă spre duminică pompierii au intervenit de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări. Primul caz a fost înregistrat la ora 01.40 minute în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești 142/2 din mun. Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stins un automobil de model “Mercedes-Benz” cuprins de flăcări. Focul a distrus aproape în întregime vehiculul și a afectat parțial alte cinci mașini parcate în apropiere.

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.49 minute. În urma incendiului, focul a distrus complet o mașină de marcă “Renault Kadjar”, iar alte șase autoturisme au fost afectate parțial.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău