PNUD va susține afaceri din regiunea transnistreană inițiate de femei

  • 19 Ianuarie 2023 14:17
PNUD va susține afaceri din regiunea transnistreană inițiate de femei

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a anunțat un nou concurs de grant pentru dezvoltarea mediului de afaceri de pe ambele maluri ale Nistrului. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 17 februarie, transmite MOLDPRES.

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), implementat de PNUD cu susținerea financiară a Suediei și Marii Britanii, lansează concursul de granturi pentru promovarea accesului femeilor și fetelor din regiunea transnistreană la știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM).

„Vor fi oferite granturi în valoare de până la 30 de mii de dolari pentru realizarea unor inițiative-pilot de alfabetizare digitală și de facilitare a accesului la STEM al femeilor și fetelor de pe malul stâng al Nistrului. Inițiativele urmează a fi realizate pe parcursul a nouă luni”, indică PNUD.

Sunt acceptate propuneri de proiect din partea unor consorții de organizații ale societății civile și mediului academic, școlilor sau reprezentanților sectorului privat de pe ambele maluri ale Nistrului, rezumă sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău