PNUD și Agenția Austriacă de Dezvoltare oferă sprijin financiar nerambusabil pentru crearea bazinelor de acumulare a apei

  • 15 August 2019 10:14
PNUD și Agenția Austriacă de Dezvoltare oferă sprijin financiar nerambusabil pentru crearea bazinelor de acumulare a apei

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Agenția Austriacă de Dezvoltare oferă suport financiar nerambursabil și asistență tehnică pentru crearea bazinelor de acumulare a apei din precipitații în localitățile rurale din raioanele Cantemir, Criuleni, Hâncești, Leova și Ungheni.

Sunt invitați să depună dosarele pentru finanțări, în valoare de până la 30.000 dolari, producătorii agricoli înregistrați legal, asociațiile de fermieri sau reprezentanții mediului de afaceri din raioanele respective de intervenție.

Începând cu această săptămână, echipa proiectului va organiza sesiuni de informare în aceste raioane.

În perioada 2019 – 2022, în cele cinci raioane menționate vor fi create 15 bazine de captare și stocare a apei din precipitații. Cinci posturi locale de pompieri din localitățile preselectate vor fi reabilitate și dotate cu tehnica necesară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău