PNL România a deschis prima orgaizație locală în R.Moldova. „În funcție de evoluția pandemiei, urmează să înființăm organizații în raioane”

  • 13 Septembrie 2020 16:18
PNL România a deschis prima orgaizație locală în R.Moldova. „În funcție de evoluția pandemiei, urmează să înființăm organizații în raioane”

Președintelui organizației Partidului Național Liberal (PNL) România în R. Moldova, Adrian Dupu, anunat despre deschiderea primei organizații locale în R.Moldova.

El a menționat că PNL și-a propus încă de anul trecut să consolideze organizația din Republica Moldova prin înființarea de organizații locale. „Cu părere de rău, pandemia ne-a obligat să amânăm planurile făcute, dar nu le-am abandonat. Astăzi am pus bazele formării organizațiilor locale și am început prin constituirea organizației locale PNL Chișinău. Deoarce nu putem să ne adunăm în număr mare pentru alegeri, cei aproximativ 50 de membri prezenti au ales o conducere interimară care să asigure funcționarea până când va putea fi ales biroul local”, a precizat Adrian Dupu.
Președinte interimar a fost ales Alexandru Bîtca, iar vicepreședinți interimari Alexei Munteanu și Ion Alexa.

„În funcție de evoluția pandemiei urmează să înființăm organizații în raioane, mai ales că în unele este totul pregătit și așteaptă doar momentul prielnic. Mă bucur că românii din stânga Prutului se alătură în număr mare Partidului Național Liberal și că PNL își consolideaza poziția de lider între partidele românești în Basarabia”, a mai spus liderul organizației PNL din R.Moldova. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă * Știri
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău