PNL îndeamnă cetățenii să voteze Platforma DA

  • 06 Iulie 2021 11:43
PNL îndeamnă cetățenii să voteze Platforma DA

Partidul Național-Liberal nu participă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent „pentru a nu risipi voturile”, dar îndeamnă cetățenii să voteze Platforma „Demnitate și Adevăr”. În 2015, Platforma DA a început lupta contra hoților,  oligarhilor, a corupției, a suplinit cu 700 de milioane de lei bugetul pentru sate și orașe, a obținuit virarea a sute de milioane de lei pentru fermierii afectați de secetă, sporuri pentru persoalul medical, a elaborat și proiectul politic „Unirea inteligentă”, a menționat Mihai Severovan, membru PNL, ex-ministru și ex-primar de Chișinău, la o conferință de presă de la IPN. 

Alexandra Can, ex-ministră a industriei, membră PNL, a atenționat că cetățenii cu drept de vot trebuie să aleagă echipa partidului. Blocul ACUM, din care au făcut parte PAS și Platforma DA, a spart zidul și a reușit să soluționeze mai multe probleme, a menționat Alexandra Can. Ea a mai spus că PNL a făcut tot ce îi stă în puteri pentru unificarea partidelor de dreapta și pentru unirea Republicii Moldova cu România. 


Mircea Rusu, deputat în primul Parlament, a analizat ultimii doi ani de activitate a Platformei DA în Parlament. Este practic singura echipă, care are demnitate și spune adevărul. Platformei DA a adresat cele mai multe cereri la Curtea Constituțională, a avut cele mai multe ieșiri în fața mass-media, pentru a soluționa probleme din diferite domenii, a punctat Mircea Rusu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău