PLDM și-a ales vicepreședinții și a anunțat că va participa la alegerile locale din toamnă

  • 30 Iunie 2019 17:35
PLDM și-a ales vicepreședinții și a anunțat că va participa la alegerile locale din toamnă

Partidul Liberal democrat din Moldova va participa la alegerile locale din toamnă în calitate de concurent electoral independent. O decizie în acest sens a fost adoptată la ședința Consiliului Politic Național (CPN) al PLDM, care s-a desfășurat astăzi la Chișinău.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii în cadrul ședinței au fost aprobate și o serie de modificări la organigrama PLDM, fiind aleși vicepreședinții partidului - Alexandru Bujoreanu și Iulian David.

Președintele PLDM, Tudor Deliu le-a solicitat membrilor PLDM să fie pregătiți pentru campania locală și să creadă în puterea voinței.

În finalul ședinței liberal-democrați au votat și o Declarație prin care îndeamnă cetățenii să se alăture echipei reînnoite a PLDM și să se implice în lupta pentru unirea R.Moldova cu România și integrarea în UE.

De asemenea ”PLDM se declară deschis spre colaborare cu toate forțele politice de dreapta, parlamentare și extraparlamentare în vederea colaborării în alegerile locale generale din 20 octombrie 2019”, se mai spune în textul Declarației.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău