Platforma Demnitate și Adevăr lansează campania „Un milion de mâini” 

  • 13 Septembrie 2017 16:09
Platforma Demnitate și Adevăr lansează campania „Un milion de mâini” 

Platforma Demnitate și Adevăr lansează campania „Un milion de mâini”, prin care își propune să ajungă în fiecare localitate din țară, dar și în cele mai importante orașe din diasporă, pentru a elabora un plan de țară de lungă durată, în urma discuțiilor directe cu cetățenii, transmite IPN.

Întâlnirile vor fi acasă la cei mai gospodari oameni din sat, la care vor putea veni toți oamenii de bună credință din mahala, de exemplu, și, într-un cadru restrâns, vom putea să-i cunoaștem personal, vom discuta cu inima deschisă și vom găsi împreună soluții atât la adevăratele probleme ale localnicilor, cât și ale țării”, a spus liderul PPPDA, Andrei Năstase.

Campania – spun cei care o lansează – este inspirată de reputația pe care și-a edificat-o Platforma DA de la fondarea sa. „De doi ani colindăm țara în lung și-n lat pentru a ne întâlni cu oamenii. Am ajuns în locuri demult uitate de politicieni. Au dreptate unii când spun că Platforma DA este altfel. Într-adevăr, noi ne-am născut dintre oameni și acolo am rămas: alături de oameni”, a declarat președinta organizației teritoriale Bălți, Arina Spătaru.

Liderii Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr au îndemnat oamenii să participe duminică, la ora 12.00, la protestul din fața Parlamentului Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău