Platforma Demnitate și Adevăr convoacă de urgență Consiliul Politic Național al formațiunii după decizia Partidului Acțiune și Solidaritate

  • 05 Iunie 2019 20:11
Platforma Demnitate și Adevăr convoacă de urgență Consiliul Politic Național al formațiunii după decizia Partidului Acțiune și Solidaritate

Platforma Demnitate și Adevăr convoacă de urgență Consiliul Politic Național al formațiunii. Ședința va avea loc joi, 6 iunie, potrivit unei informații difuzate pe pagina de Facebook a formațiunii.

Decizia vine după ce astăzi Partidul Acțiune și Solidaritate, a anunțat că este gata să voteze un președinte al Parlamentului din partea socialiștilor.

De asemenea, Biroul Politic Permanent al Platformei Demnitate și Adevăr a luat act de decizia Consiliului Politic Național al PAS, partenerul nostru în cadrul Blocului Politic ACUM. Având în vedere noile circumstanțe, Biroul Politic Permanent a decis convocarea în regim de urgență a ședinței Consiliului Politic Național al partidului pentru joi, 6 iunie”, se arată în comunicatul Platformei DA.

Menționăm că Partidul Socialiștilor a reacționat și a saluatat decizia PAS. Într-un comunicat de presă, socialiștii își exprimă speranța că în cel mai scurt timp o astfel de poziție „mai constructivă decât anterior va fi exprimată și de către deputații Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”.
 
Partidul Acțiune și Solidaritate a decis în această seară să accepte condiția Partidului Socialiștilor de a vota un președinte al Parlamentului propos de PSRM pentru a putea debloca activitatea legislativă. Totodată, Consiliul PAS a decis asumarea unui guvern ACUM și votarea întregului pachet de dezoligarhizare, de scoatere a instituțiilor din captivitate, în urma votării unui președinte propus de PSRM.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău