Platforma DA cere convocarea urgentă a Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, pentru audierea conducerii ANRE și a Consiliului Concurenței

  • 17 Aprilie 2021 12:16
Platforma DA cere convocarea urgentă a Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, pentru audierea conducerii ANRE și a Consiliului Concurenței

Platforma DA cere convocarea urgentă a Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, pentru audierea conducerii ANRE și a Consiliului Concurenței, a anunțat vicepreședintele formațiunii, deputatul Alexandru Slusari.

„Pe fundalul haosului guvernamental petroliștii continuă să jecmănească cetățenii și agenții economici. Scumpirea precedentă a carburanților a avut loc pe 12 martie, atunci când prețul la țiței era de aproximativ 70 dolari per baril. De atunci cotațiile petrolului au oscilat între 60 și 68 dolari per baril. A fost o perioadă, când prețul la nivel mondial a coborât cu 15 %. Dar nu a urmat nicio micșorare de cifre la benzinăriile noastre!”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook. El vorbea inclusiv despre o posibilă nouă majorare de prețuri la benzină și motorină în toiul lucrărilor de semănat.

„Dacă nici aceste acțiuni nu ajută, atunci rămâne ultimul mijloc de influență pentru cetățeni - proteste împotriva abuzurilor și a lăcomiei companiilor petroliere și împotriva impotenței autorităților statale abilitate”, a mai scris Alexandru Slusari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău