Plahotniuc a plecat din R.Moldova, dar nu de pe Aeroportul Chișinău. Liderul PDM ar fi mers prin Transnistria (TV8)

  • 15 Iunie 2019 17:19
Plahotniuc a plecat din R.Moldova, dar nu de pe Aeroportul Chișinău. Liderul PDM ar fi mers prin Transnistria (TV8)

Președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat vineri din Republica Moldova, imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului. 

Totuși, liderul PD nu a zburat aseară din Chișinău, dar ar fi ajuns cu un automobil în regiunea transnistreană, de unde a plecat la Odesa, iar de acolo ar fi zburat cu un avion privat. Aceeași informație a fost confirmată pentru TV8 din mai multe surse, care au rugat să le fie păstrat anonimatul. Jurnaiștii spun că nu cunosc deocamdatăunde a zburat avionul care a decolat de la Odesa, în care se afla Vlad Plahotniuc. 

Aseară, de pe Aeroportul Chișinău au decolat mai multe avioane private. În presă au apărut informații că printre cei care au plecat din țară ar fi și deputații Ilan Șor și Vlad Plahotniuc.

La câteva ore, PDM a difuzat un comunicat de presă în care au confirmat faptul că Vlad Plahotniuc a plecat din țară, dar au spus că este vorba doar despre o plecare de câteva zile, pentru a-și revedea familia. Nu este menționat unde anume a zburat liderul PDM.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău