Piața Centrală are o nouă conducere

  • 24 Iunie 2019 10:54
Piața Centrală are o nouă conducere

În fruntea întreprinderii municipale „Piața Centrală” a fost numit un nou director.

Este vorba despre Viorel Braga, om de afaceri, care a fost prezentat la ședința Primăriei luni, 24 iunie, transmite IPN.

Pentru funcțiile de vicedirector primarul interimar Ruslan Codreanu i-a propus pe Vlad Nicolaescu și Ion Romanenco, însă aceștia urmează să fie numiți în funcție de către directorul Pieței.

„Rugămintea mea către colegi a fost ca și către anteriorii directori – comunicare cu toți agenții economici, susținerea producătorilor autohtoni, crearea condițiilor adecvate, modernizarea Pieței Centrale, salubrizarea perimetrului Pieței, transparență și tot ce înseamnă servicii online”, a notat edilul.

Viorel Braga a spus că decomandată este prematur să facă declarații, mai întâi urmează să se documenteze. Întrebat de jurnaliști în ce domeniu își desfășoară activitatea, noul director a spus că este vorba despre alimentație publică, inițiindu-și afacerea în 2010. Acesta își propune să vină cu schimbări, astfel încât produsele autohtone să fie valorificate, acestea fiind și sigure pentru sănătatea consumatorilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ruslan Codreanu a demis conducerea „Pieței Centrale”, din cauza acuzațiilor de corupție din partea comercianților și agenților economici care activează pe teritoriul pieței.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău