”Pianul Călător” și-a încheiat turneul la Chișinău

  • 15 Mai 2014 13:34
”Pianul Călător” și-a încheiat turneul la Chișinău

După ce a zburat anul acesta, în premieră, și peste Ocean, la New York, ”Pianul Călător”, proiect aflat la cea de-a patraediție și-a încheiat, miercuri, turneul prin 13 orașe, situate în zone istorice ale României, cu un concert de excepție, la Chișinău.

Din nou, maestrul Horia Mihail a încântat și a emoționat un public numeros, care a aplaudat, în picioare minute în șir. 

Vremea posomorâtă  de afară nu i-a oprit pe melomanii chișinăueni să vină la spectacolul maestrului Horia Mihail. Timp de aproape două ore publicul basarabean s-a delectat cu muzică deosebită, spectacol integral semnat Mozart,  în interpretarea unui artist de excepție.

Ca întotdeauna când vine la Chișinău, maestrul Horia Mihail și-a primit aplauzele de la un public ridicat în picioare.

Cel mai important lucru pentru un artist este să reușească să transmită publicului sentimente și emoție, ne-a mărturisit maestrul, la finalul spectacolului.

Chișinăul a fost ultima destinație a ”Pianului  Călător” care a pornit la drum pe 21 martie. În acest răstimp, maestrul Horia Mihail a susținut concerte în 13 orașe din România, dar și la New York.

Turneul anual, ajuns anul acesta la cea de-a 4-a ediție, este organizat de Centrul Cultural Media Radio România, Asociația Culturală Accendo și Radio România Cultural.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău