Peste o mie de persoane au participat la marșul Unirii din București

  • 22 Octombrie 2012 09:17
Peste o mie de persoane au participat la marșul Unirii din București

Un marș pentru Unirea Basarabiei cu România, la care au participat peste o mie de persoane, a avut loc duminică, 21 octombrie, la București. Evenimentul a fost  organizat de Platforma Civicã 'Acțiunea 2012'.Manifestanții, cei mai mulți având în mânã câte un drapel tricolor, purtau pancarte pe care era inscripționat: 'Basarabia e România',…

Un marș pentru Unirea Basarabiei cu România, la care au participat peste o mie de persoane, a avut loc duminică, 21 octombrie, la București. Evenimentul a fost  organizat de Platforma Civicã 'Acțiunea 2012'.

Manifestanții, cei mai mulți având în mânã câte un drapel tricolor, purtau pancarte pe care era inscripționat: 'Basarabia e România', 'Ștefan cel Mare și Sfânt - cel mai mare român', 'Unirea face puterea', 'În Europa, prin România'. 

Platforma Civicã 'Acțiunea 2012' este o coaliție formatã din mai multe organizații nonguvernamentale și grupuri de ințiativã care susțin unirea Republicii  Moldova  cu România. Marșuri similare au avut loc anul acesta și în principalele orașe din Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
-0,04
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Sat
1
Sun
1
Mon
-0
Tue
0
Wed
3
Arhivă Radio Chișinău