Peste 70 de companii vor participa la expoziția MoldMedizin & MoldDent

  • 12 Septembrie 2023 16:52
Peste 70 de companii vor participa la expoziția MoldMedizin & MoldDent

Peste 70 de companii Republica Moldova, Coreea de Sud, România și Turcia vor participa la cea de-a XXVI-a ediție a expoziției MoldMedizin & MoldDent, care va fi organizată în perioada 14 – 17 septembrie la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, transmite MOLDPRES.

Expoziția MoldMedizin & MoldDent este reluată după o pauză de trei ani și reprezintă un eveniment important în domeniul asistenței medicale, care atrage anual mii de vizitatori și specialiști din domeniul medicinii și ocrotirii sănătății.

Astfel, timp de patru zile, în două pavilioane de la Moldexpo vor fi prezentate cele mai noi produse farmaceutice, tehnică modernă, ustensile, consumabile medicale și stomatologice, noutăți din domeniul sănătății mamei și copilului, medicinei estetice, produselor de igienă. De rând cu acestea, în standuri vor fi promovate cele mai recente inovații tehnice, precum și o gamă largă de servicii propuse de instituții medicale, clinici și laboratoare.

Segmentul stomatologic va include utilaje, instrumente, materiale, medicamente și anestezice, produse de igienă orală. O parte semnificativă a expoziției MoldDent este dedicată tehnologiilor avansate din domeniul protezării, inclusiv dispozitive unice pentru implantări și pentru intervenții chirurgicale.

În toate zilele expoziției, vizitatorii vor beneficia de consultații medicale și diagnosticarea expres a sănătății absolut gratis. Vor activa puncte de control ambulante, unde se vor efectua teste rapide tuturor doritorilor. Medici de familie, nutriționiști, psihologi, ginecologi și alte specialități, vor oferi consultații și îndreptări pentru investigații ulterioare.

Totodată, Ministerul Sănătății, asociațiile medicale profesionale și instituțiile sanitare publice de notorietate vor organiza zilnic seminare și conferințele științifico-practice, conform unui program special. 

Inaugurarea oficială a expoziției va avea loc joi, 14 septembrie, ora 11:00. Expoziția este organizată de Moldexpo, cu suportul Ministerului Sănătății și Asociațiilor profesionale ale medicilor din Republica Moldova

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,66 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău