Peste 21 de mii de tone de grâu alimentar vor fi eliberate din rezervele de stat

  • 25 Aprilie 2023 15:40
Peste 21 de mii de tone de grâu alimentar vor fi eliberate din rezervele de stat

Agenția Rezerve Materiale, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, anunță concurs privind împrospătarea cu decalaj în timp a grâului alimentar din rezervele de stat. Astfel, urmează să fie selectați beneficiarii finali de grâu alimentar din rezervele de stat în cantitate de peste 21 de mii de tone, transmite IPN.

Grâul alimentar va fi eliberat prioritar producătorilor de pâine, panificație și produselor de morărit, iar în lipsa cererilor din partea acestora, tuturor agenților economici solicitanți.

Grâul va fi eliberat în bază de contract, cu prezentarea obligatorie a unei garanții financiare/bancare, cuantumul căreia va asigura reîntregirea cantității de grâu scoasă din stoc, la prețul 3971 lei/tona, stabilit de Comisia mixtă pentru stabilirea prețurilor la bunurile din rezervele de stat și de mobilizare, cât și a cheltuielilor de contingență în mărime de 8%  din valoarea cantității eliberate.

Termenul limită de depunere a dosarelor de participare la concurs este data de 3 mai, ora 16.00, la adresa: mun. Chișinău, str. Columna 118/1, Agenția Rezerve Materiale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:2,57 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău