Peste 1.700 de edificii din municipiul Chișinău au fost conectate la căldură

  • 28 Octombrie 14:40
Peste 1.700 de edificii din municipiul Chișinău au fost conectate la căldură

S.A. „Termoelectrica” anunță că, pe parcursul ultimelor două săptămâni, au fost conectate la căldură peste 1.700 de edificii din municipiul Chișinău, din totalul celor peste 4.300 de imobile deservite de Termoelectrica.

Potrivit Termoelectrica, printre consumatorii care primesc deja căldură se numără 1.259 de blocuri locative, 133 de grădinițe, 42 de școli, 40 instituții medicale, 22 de instituții de învățământ superior, 51 case particulare și 158 de agenți economici.

Procedura de conectare la agentul termic este foarte simplă și durează maximum câteva ore. Astfel, în cazul consumatorilor care doresc să beneficieze de energie termică pentru încălzirea imobilelor, este necesar ca administratorul blocului să prezinte la Termoelectrica o solicitare de conectare a agentului termic și fișa tehnică de pregătire a instalațiilor de utilizare a energiei termice.

În urma verificării condițiilor întrunite, specialiștii „Termoelectrica” S.A. vor asigura conectarea imediată a imobilului la agentul termic.

Totodată, o condiție obligatorie este încheierea noului contract de furnizare a energiei termice, în conformitate cu prevederile noii Legi cu privire la condominiu, cât și prezentarea Mecanismului de repartizare a consumului de energie termică.

„Termoelectrica” S.A. a demarat procedura de conectare la agentul termic către consumatorii din întreg municipiul Chișinău acum două săptămâni. Decizia a venit în contextul în care temperaturile aerului exterior au înregistrat sub opt grade Celsius.

„Termoelectrica” S.A. asigură cu energie termică 4341 de imobile din municipiul Chișinău.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:5,14 m/s
Tue
11
Wed
11
Thu
13
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău