Pep Guardiola (Manchester City), desemnat Antrenorul anului în Premier League

  • 15 Mai 2019 09:41
 Pep Guardiola (Manchester City), desemnat Antrenorul anului în Premier League

Spaniolul Pep Guardiola a fost desemnat Antrenorul anului în Premier League, după ce a reușit să câștige, pentru al doilea sezon consecutiv, titlul de campion al Angliei cu echipa de fotbal Manchester City, informează AFP, preluat de Agerpres.

Guardiola, care a primit acest trofeu și în sezonul trecut, după primul său succes alături de "cetățeni", l-a devansat pe germanul Juergen Klopp, tehnicianul lui FC Liverpool, cu care s-a aflat în luptă directă și pentru titlul în acest sezon.

Manchester City și-a păstrat titlul în ultima etapă, devansând-o cu un singur punct de FC Liverpool, într-un final de campionat plin de suspans.

Elevii lui Guardiola au cucerit în acest sezon și Cupa Ligii engleze și sunt în cursă pentru o triplă istorică în fotbalul englez, urmând să dispute finala Cupei Angliei, împotriva formației Watford, sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra.

Tehnicianul catalan a fost ales cel mai bun antrenor în fața lui Juergen Klopp, a argentinianului Mauricio Pochettino, care a condus-o pe Tottenham în prima sa finală de Liga Campionilor, și a portughezului Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Wolverhampton, care a terminat pe locul 7 primul său sezon de la revenirea în Premier League. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău