Pele nu acceptă că Ronaldo l-a depășit în topul celor mai buni marcatori din istorie

  • 05 Ianuarie 2021 11:41
Pele nu acceptă că Ronaldo l-a depășit în topul celor mai buni marcatori din istorie

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a marcat de două ori în victoria lui Juventus cu Udinese (scor 4-1) și l-a întrecut astfel pe Pele în clasamentul celor mai buni marcatori din istorie, transmite digisport.ro.

Potrivit sursei citate, lusitanul a ajuns la 758 de reușite, cu una peste legenda braziliană. Ronaldo a înscris toate aceste goluri în 1035 meciuri, în timp ce Pele a făcut-o în 815 partide jucate. 

Pele nu s-a împăcat cu ideea că Cristiano Ronaldo l-a depășit

Dacă portughezul a fost modest după ce l-a depășit pe sud-american, Pele a făcut o mutare care a provocat mii de comentarii pe rețelele de socializare. Imediat cum vestea că Ronaldo a marcat mai mult decât el s-a răspândit, brazilianul și-a modificat bio-ul pe Instagram.

”Cel mai bun marcator din toate timpurile (1283 de goluri)” este descrierea pe care Pele și-a pus-o pe rețeaua de socializare.

Oficial, ceho-austriacul Josef Bican, legendă a lui Slavia Praga, deține acest record, cu 805 goluri marcate în perioada 1931-1955.

Pele, ironizat de fani: ”Va începe să-și numere golurile marcate în curtea din spatele casei!”

Aroganța lui Pele a fost ironizată de fani pe Twitter. ”Sunt sigur că dacă Ronaldo și Messi își numără și golurile din amicale, de la juniori și din jocurile video, atunci sunt deja la 2.000”, a scris un suporter.

”Pele e un Joker. A fost un mare fotbalist, dar de când s-a retras este extrem de arogant”, a comentat altcineva. 

”Devine amuzant deja. Va marca câte un gol în curtea din spatele casei și îl va adăuga la recordul său”, a scris un fan.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău