Pele a semnat un contract pe viață cu Santos

  • 05 Decembrie 2014 09:36
Pele a semnat un contract pe viață cu Santos

Legendarul fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento 'Pele' a semnat un contract pe viață cu Santos, echipa la care a evoluat timp de 18 ani și pentru care a marcat 1.091 goluri, transmite Agerpres.

Pele, în vârstă de 74 ani, a semnat acordul la spitalul 'Albert Einstein' din Sao Paulo, în care a fost internat în cursul săptămânii trecute, pentru a-și trata o infecție urinară.

În virtutea acestui contract, Santos poate utiliza marca Pele în campaniile sale promoționale și beneficiază de licență pentru dezvoltarea și comercializarea produselor purtând numele 'regelui' fotbalului.

Acest contract vine în continuarea unui acord semnat între Santos și Pele în 2013 și a cărui prelungire a fost negociată începând din luna iunie.

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, Pele s-a declarat 'mândru' să 'onoreze' tricoul echipei sale de suflet 'pentru restul vieții'.

Pele a jucat pentru Santos încă de când era junior, începând din anul 1956, și a câștigat 48 de trofee cu echipa de pe litoralul statului Sao Paulo, până în 1974, când a părăsit clubul brazilian pentru a evolua în Statele Unite, la New York Cosmos, unde și-a și încheiat de altfel cariera, trei ani mai târziu.

'Eternul' număr 10 al Braziliei a câștigat trei titluri mondiale cu Selecao, în 1958, 1962 și 1970, fiind considerat în țara sa în țara sa, și nu numai, cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:1,54 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău