Pe traseele publice nu sunt sectoare de drum blocate

  • 17 Decembrie 2020 13:02
Pe traseele publice nu sunt sectoare de drum blocate

Pe traseele publice nu sunt sectoare de drum blocate, după ce pe parcursul nopții, în nordul și centrul țării au fost înregistrate precipitații sub formă de ploaie și ceață, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, în municipiul Chișinău, raioanele Criuleni, Dubăsari, Rezina și Ungheni au fost efectuate lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost utilizate opt utilaje speciale cu participarea a 29 muncitori rutieri. Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid, indică ASD.

În prezent, pe teritoriul țării sectoare de drum blocate nu sunt, circulația rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă. În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Conform meteorologilor, în următoarele 24 de ore, în țară se prevăd valori termice până la 5 grade, ziua, și până la minus 2 grade Celsius, noaptea, fără precipitații. 

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău