Pe Netflix va fi lansat un documentar despre Republica Moldova

  • 15 August 14:15
Pe Netflix va fi lansat un documentar despre Republica Moldova

În anul 2025, pe Netflix va fi lansat un documentar despre Republica Moldova. Acesta va fi format din două episoade și se va numi „Flavours of Moldova” („Aromele Moldovei”). Informația a fost comunicată pe rețelele sociale de către Stella Jemna, reprezentantă de țară pentru Republica Moldova la UMAEF (Ukraine-Moldova American Enterprise Fund).

Potrivit reprezentantei, documentarul va explora cele mai frumoase obiective turistice din Republica Moldova, poveștile autentice ale localnicilor și bogăția noastră culinară.

Pentru că documentarul va avea doar două episoade, colaborăm cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern, dar și alte organizații din domeniu pentru a întocmi o listă de destinații turistice deosebite, de la nord la sud”, se arată în postarea Stellei Jemna.

Asupra proiectului lucrează aceiași producători care au realizat și documentarul „Flavours of Romania”. Acesta prezintă cultura, gastronomia și natura României, dar și necesitatea conservării lor. Este format din 19 episoade, divizate în două sezoane și se referă la opt regiuni istorice ale României.

Producția „Flavours of Moldova” va fi finanțată de UMAEF alături de alți doi sponsori al căror nume încă nu este făcut public.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Românii de pretutindeni
Meteo Chișinău
19,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sun
16
Mon
17
Tue
20
Wed
21
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău