Pe mai multe străzi din Chișinău va fi sistată apa

  • 01 Iunie 2020 09:25
Pe mai multe străzi din Chișinău va fi sistată apa

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne marți, 2 iunie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 20.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, transmite IPN.

Potrivit „Apă-Canal Chișinău” SA, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile București, V. Pârcălab, A. Mateevici și N. Iorga. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Bănulescu-Bodoni, A. Pușkin, A. Sciusev și Bernardazzi. Lucrările sunt efectuate din sursele acordate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Tot marți, în același interval de ore, apa va fi oprită pe străzile Cornului, Ghioceilor, Dragomirna, Codreanu, Bisericii, Porumbrele, Roșiori și Grâului. Totodată, între orele 09.00 și 17.00, furnizorul va efectua lucrări de rebranșare a unui apeduct nou-construit. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Soarelui, Valea Apelor, Sf. Nicolae, Sf. Dumitru, Sf. Gheorghe, Turgheniev, Grânelor, Câmpului, precum și pe strada Costiujeni, 1-3, inclusiv cu fracții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău