Pe drumurile publice naționale se circulă fără dificultăți

  • 01 Martie 2021 11:35
Pe drumurile publice naționale se circulă fără dificultăți

Pe drumurile publice naționale se circulă fără dificultăți. Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului în regiunile, unde este necesară intervenția acestora.

În ultimele 24 de ore, în nordul și centrul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsori slabe, în sudul țării a plouat, starea părții carosabile în zonele de nord și centru fiind înzăpezită, pe alocuri lunecuș, în zona de sud – umedă.

„În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA "Drumuri” au efectuat pe drumurile publice naționale din nordul și centrul țării lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în sudul țării – lucrări de patrulare. În procesul tehnologic desfășurat au fost puse în funcțiune 37 de utilaje speciale și antrenați 55 de muncitori rutieri”, indică ASD.

Pentru astăzi, meteorologii au anunțat valori termice încadrate între 1-6 grade Celsius, noaptea mercurul termometrelor vor coborî până la 5 grade Celsius sub zero, în toată țara se așteaptă ninsori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău