PDM și PLR au semnat Pactul lansat de PLDM

  • 20 Noiembrie 2013 19:33
PDM și PLR au semnat Pactul lansat de PLDM

Pactul Responsabilității Naționale a fost subsemnat de președintele PDM, Marian Lupu, prim-vicepreședintele Vlad Plahotniuc, președintele de onoare Dumitru Diacov și vicepreședintele Igor Corman, președinte al Parlamentului.

Conducerea Partidului Democrat a semnat Pactul Responsabilității Naționale pentru o Moldovă Europeană, lansat pe 18 noiembrie de către Partidul Liberal-Democrat, a declarat azi liderul PD Marian Lupu.

Pactul privind integrarea europeană a fost semnat de președintele PD Marian Lupu, prim-vicepreședintele Vlad Plahotniuc, președintele de onoare Dumitru Diacov și vicepreședintele Igor Corman, președinte al Parlamentului.

Marian Lupu a declarat că este important ca, prin acțiuni comune, să fie atins scopul coaliției, și anume asigurarea dezvoltării europene și sociale a Republicii Moldova. Liderul democraților a menționat că succesul pe care Moldova îl va obține la Summit-ul de la Vilnius se datorează cetățenilor țării, pentru că au ales calea europeană.

Tot astăzi, Partidul Liberal Reformator a aderat la Pactul Responsabilității Naționale pentru o Moldovă Europeană, care a fost semnat de președintele fracțiunii parlamentare a liberal-reformatorilor Ion Hadârcă și vicepreședintele Parlamentului, Oleg Bodrug.

Potrivit lui Ion Hadârcă trebuie susținută orice inițiativă care va contribui la apropierea Moldovei de Uniunea Europeană și va ajuta parcursul nostru european.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău