PDM nu exclude că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ar putea fi exclus din cursa electorală, „dacă va încălca legislația”

  • 03 Noiembrie 2018 09:55
PDM nu exclude că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ar putea fi exclus din cursa electorală, „dacă va încălca legislația”

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, afirmă că, dacă liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, ar încălca legislația, nu este exclus că nu va fi înregistrat în calitate de candidat la viitoarele alegeri parlamentare.

În acest fel el a reacționat, în cadrul unei emisiuni la TVC21, la informațiile difuzate în spațiul public cu privire la o posibilă eliminare a lui Andrei Năstase din cursa electorală, în cadrul alegerilor parlamentare din februarie 2019, transmite IPN.

Totodată, Vladimir Cebotari spune despre sine că nu va candida pe nicio circumscripție uninominală.

„Mi-au fost pregătite multe alte sarcini de aceea nu îmi voi înainta candidatura în circumscripție”, afirmă el.

El a declarat că, pentru a candida pe circumscripție, un pretendent la funcția de deputat ar trebui să se afle în teritoriu și să conlucreze cu oamenii non-stop.

„În fiecare zi am întâlniri cu cetățenii, dar merg seara. Însă, pentru a câștiga alegerile într-o circumscripție, candidatul nu doar că trebuie să petreacă toată ziua în teritoriu, dar și noaptea”, potrivit lui Vladimir Cebotari.

De asemenea, el a anunțat că PDM a pregătit listele de candidați pentru următoarele parlamentare, dar că în aceste liste ar putea avea loc încă schimbări. 

La fel, Vladimir Cebotari afirmă că cei care își prezintă deja candidații ar încalca legislația.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău