PDG al SRR, Ovidiu Miculescu, despre Conferința Media 2020

  • 02 Iulie 2015 17:50
PDG al SRR, Ovidiu Miculescu, despre Conferința Media 2020

Președintele Director General al SRR, Ovidiu Miculescu, despre concluziile Conferinței Media 2020, organizată la București de Radio România.

Conferința Internațională "Media 2020" organizată la București de Uniunea Difuzorilor Radio-TV din Asia-Pacific și Societatea Română de Rdiodifuziune s-a încheiat ieri cu decizia de a transforma acest forum într-o platformă permanentă de cooperare între Asia, Europa și alte regiuni ale globului.

Se urmărește, printre altele, adaptarea la utilizarea de către public a celor mai diverse platforme de comunicare, încurajarea înțelegerii, a toleranței și a dialogului între culturile lumii, sprijinirea diversității culturale, precum și promovarea coproducțiilor radio și TV.

La finalul celor două zile de dezbateri, președintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a concluzionat:

"Cred că a fost un succes, cred că România, Bucureștiul și Radio România au demonstrat că putem genera lucruri importante, că suntem un partener de încredere și că, lucru pe care l-am transmis, ușa Radio România rămâne deschisă pentru parteneriate de acest tip și nu numai. Avem valori comune în care credem, misiunea publică este cam aceeași peste tot în lume și, de la informație la cultură, educație sau tehnologie, practic toate mediile, fie ele publice sau private, au nevoie să fie și să avanseze împreună", a spus președintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi pe portalul nostru special ABU Media 2020.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:84 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău