PD și-a prezentat candidatul la alegerile parlamentare noi. Pavel Filip: Pentru unii care nici nu știau unde este Hânceștiul pe hartă, acum Hâncești a devenit centrul universului

  • 24 Ianuarie 2020 11:15
PD și-a prezentat candidatul la alegerile parlamentare noi. Pavel Filip: Pentru unii care nici nu știau unde este Hânceștiul pe hartă, acum Hâncești a devenit centrul universului

Ion Mereuță este candidatul Partidului Democrat (PDM) pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția cu numărul 38, Hâncești.

Candidatura acestuia a fost prezentată de președintele formațiunii Pavel Filip, într-o conferință de presă. Democrații au decis să înainteze candidatura lui Ion Mereuță, care este lector universitar, consilier local și anterior a fost reprezentantul Guvernului în Hâncești. Pavel Filip a declarat că democrații ar fi fost mereu prezenți la Hâncești, spre deosebire de celelalte partide. Ion Mereuță promite să rezolve problemele cetățenilor in regiuni.

Cunosc foarte mult problemele și nevoile cetățenilor și vă asigur că dacă voi deveni depune voi participa activ la actele legislative în interesul cetățenilor pentru a soluționa problemele din teritoriu. Voi reprezenta alegătorii cu demnitate, pentru că sunt crescut și format în teritoriu. Cred că vom avea o luptă curată, cinstită și transparentă. Vom munci în echipă”, a declarat Ion Mereuță.

Președintele PDM, Pavel Filip a declarat că democrații ar fi fost mereu prezenți la Hâncești, spre deosebire de celelalte partide.

„Anul 2020 începe în forță, din punct de vedere al evenimentelor politice. Toate formațiunile politice, după ce au rezolvat problemele în centru, au decis să-i fericească pe cei de la Hâncești. Pentru unii care nici nu știau unde este Hânceștiul pe hartă, acum Hâncești a devenit centrul universului”, a declarat Pavel Filip.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău