Pavel Filip: PDM susține integrarea europeană și parteneriatul strategic cu SUA

  • 05 Februarie 2020 14:43
Pavel Filip: PDM susține integrarea europeană și parteneriatul strategic cu SUA

Democrații și-au prezentat prioritățile pentru sesiunea parlamentară de primăvară. Fracțiunea rămâne în opoziție și va susține proiecte din partea altor formațiuni dacă vor coincide cu ideile PD-ului, potrivit liderului formațiunii, Pavel Filip.

PDM va pune accentul pe asistență socială, dezvoltarea mediului de afaceri, reformarea justiției și combaterea corupției, integrare europeană și colaborarea cu Statele Unite, România și Ucraina, soluționarea conflictului transnistrean și controlul integral al frontierei de stat, afirmă ex-premierul.

„Integrarea europeană este singura cale de dezvoltare, vom continua dialogul cu instituțiile europene. Ne dorim în continuare relații bune cu România și Ucraina, și consolidarea parteneriatului strategic cu SUA. Vom urmări doar interesele Rep. Moldova, ne dorim să avem control integral asupra frontierei. Rămânem în opoziție și vom susține inițiative de la orice partid politic cu condiția să corespundă priorităților noastre.”, a declarat Pavel Filip într-un briefing de presă, la Parlament.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău