Pavel Filip | Partidul Democrat împărtășește ideea organizării alegerilor parlamentare anticipate

  • 25 Ianuarie 2021 10:05
Pavel Filip | Partidul Democrat împărtășește ideea organizării alegerilor parlamentare anticipate

Partidul Democrat împărtășește ideea organizării alegerilor parlamentare anticipate, a declarat liderul PDM, Pavel Filip.

Într-o postare video pe Facebook, el spune că Partidul Democrat a avut cel mai mult de suferit în acest Parlament, după ce formațiunea  a fost părăsită de mai mulți deputați, care au aderat la alte grupuri parlamentare.

Totodată, Pavel Filip amintește că PD și-a retras miniștrii din Guvernul Chicu pentru a-i oferi șansa președintelui să încerce să instaleze altă guvernare.

În opinia lui Pavel Filip, singura cale este tentativa de a instala o echipă și un program de guvernare serios, iar dacă Guvernul propus de Maia Sandu nu va obține votul de încrede, se va deschide calea pentru anticipate.

Liderul PD a comentat și decizia Curții Constituționale privind limbile vorbite în R. Moldova. În opinia lui, Curtea nu a făcut altceva decât să pună capăt acestui subiect sensibil, speculațiilor pornite de către Igor Dodon și Ilan Șor, care au încercat să dezbine societatea, pe fundalul incapacității de a rezolva problemele populației.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău