Pavel Filip: Din păcate, unii colegi tânjesc după trecutul PDM

  • 08 Mai 2020 12:35
Pavel Filip: Din păcate, unii colegi tânjesc după trecutul PDM

„Din păcate, unii colegi tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture. O dată în plus, se confirmă că în politica de la noi banul e la putere”. Declarația aparține liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, și vine în contextul în care patru deputați și-au anunțat plecarea din formațiune, transmite IPN.

Liderul PDM menționează că formațiunea trece printr-un proces de transformare. „Conducerea partidului, împreună cu liderii locali și organizațiile teritoriale, toți ne-am angajat să facem din PDM o formațiune politică autentică, unde interesele financiare și corupția politică nu-și au locul”, a precizat politicianul într-o postare pe Facebook.

Acesta mai spune că PDM rămâne ferm angajat în dorința de a face din formațiune un partid sănătos cu oameni cinstiți.

Cei patru deputați din Partidul Democrat care au anunțat că părăsesc fracțiunea, precum și formațiunea politică, sunt: Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Elena Bacalu și Oleg Sîrbu. Primii trei au anunțat că aderă la Grupul parlamentar Pro Moldova.

Anterior, din PDM au plecat alți opt deputați: Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc, Gheorghe Brașovschi și Ruxanda Glavan.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău