Pavel Filip acuză actuala guvernare de intimidarea candidaților PD la funcția de consilieri și primari

  • 11 Octombrie 2019 11:20
Pavel Filip acuză actuala guvernare de intimidarea candidaților PD la funcția de consilieri și primari

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, acuză actuala guvernare de intimidarea candidaților PD la funcția de consilieri și primari. În cadrul unui briefing de presă, președintele PD a declarat că de când a venit la putere, noul regim s-a lansat într-un război pe viață și pe moarte cu membrii democrați.

Potrivit lui Pavel Filip, candidații PD sunt intimidați și hărțuiți, iar membrii și susținătorii sunt amenințați că vor fi dați afară dacă se vor implica în campania electorală în susținerea Partidului Democrat. „Unii chiar au refuzat să candideze la funcția de consilier local de frică să nu-și piardă locul de muncă pentru că au fost amenințați. Ca în anii marii epurări membrii noștri din teritoriu sunt persecutați și atacați de noul regim de guvernare”, a declarat liderul PD.

Pavel Filip susține că și fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat este discriminată. „Deputații Partidului Democrat nu sunt chemați să participe la întrevederile oficiale, nu merg în delegații peste hotare, nu sunt admiși în așa-zisele comisii parlamentare de anchetă, iar propunerile noastre nu sunt măcar incluse pe ordinea de zi”, a menționat Pavel Filip.

Anterior, când Partidul Democrat era la guvernare, acesta era acuzat de opoziție și de către reprezentanți ai autorităților locale că intimidează și amenință cu dosare penale persoanele care erau incomode puterii sau refuzau să susțină partidul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău