Pavel Filip a chemat simpatizanții PD să iasă duminică la protestul organizat la îndemnul președintelui ales Maia Sandu

  • 05 Decembrie 2020 11:52
Pavel Filip a chemat simpatizanții PD să iasă duminică la protestul organizat la îndemnul președintelui ales Maia Sandu

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a chemat simpatizanții PD să iasă duminică, la protestul organizat la îndemnul președintelui ales Maia Sandu, în Piața Mari Adunări Naționale din Chișinău.

Pavel Filip a venit cu acest apel, sâmbătă, după ședința comună a Biroului Executiv PD și președinților Organizațiilor Teritoriale ale PD. El a declarat că în Parlament a apărut o coaliție monstruoasă care, în doar două zile, a reușit să aducă la putere „hoții de miliarde”, și „să calce în picioare constituția, legile și bunul simț”. Tot în doar două zile această coaliție monstruoasă a reușit să strice relațiile cu doi parteneri strategici SUA și UE, a subliniat Pavel Filip.

El a mai spus că PD s-a curățat de elementele toxice care a prejudiciat imagiea partidului nu pentru ca R.Moldova să ajungă „la cheremul unor bandiți ordinari”.

Președintele ales Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă duminică, oara 11, la un protet în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău împotriva președintelui în exercițiu Igor Dodon și a majorității parlamentare informale formate din socialiști, Partidul Șor, și câțiva foști deputați Pro Moldova. Această majoritate a votat în ultimele zile o serie de legei controversate, multe din ele fără a fi supuse dezbaterilor în legislativ.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău