Patru suburbii ale Chișinăului rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate

  • 18 Noiembrie 2021 14:29
Patru suburbii ale Chișinăului rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate

Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale asistență socială și sănătate, Boris Gâlcă, a declarat în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău că în municipiu a scăzut numărul de infectări cu COVID-19 iar capitala a trecut la Cod portocaliu de urgență în sănătate publică, transmite sursa citată.

În același timp, oficialul a menționat că datorită incidenței sporite a persoanelor infectate cu coronavirus, patru localități din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de urgență în sănătate publică. “În localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești incidența de COVID-19 este mare, iată de ce acestea rămân sub Cod roșu”, a spus Gâlcă.

El a specificat că în spitalele municipale se constată o scădere a numărului de internări ale bolnavilor de coronavirus dar că există în continuare un număr mare de bolnavi cu forme grave și foarte grave de COVID-19. “În secțiile de terapie intensivă nu există paturi libere”, a adăugat sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău