PAS | România este gata să intensifice semnificativ susținerea R. Moldova

  • 06 Aprilie 2021 17:21
PAS | România este gata să intensifice semnificativ susținerea R. Moldova

Mai mulți deputați ai fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate se află într-o vizită oficială la București. Aceștia au avut deja o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele interimar al PAS, deputatul Igor Grosu, menționează că delegația moldovenească i-a mulțumit lui Ludovic Orban pentru susținerea fermă și ajutorul constant oferit de România Republicii Moldova.

Guvernul Orban a fost alături de cetățenii noștri încă de la începutul pandemiei când la Chișinău au ajuns loturi impunătoare cu echipamente, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19. Le mulțumesc încă o data medicilor și asistenților români, care ne-au ajutat în cele mai grele momente”, se menționează în mesajul citat.

Potrivit lui Igor Grosu, discuțiile au vizat și situația politică internă din Republica Moldova, inclusiv necesitatea organizării alegerilor parlamentare anticipate, iar România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova atunci când la Chișinău va fi instaurat un Guvern responsabil susținut de un Parlament credibil, implementând proiecte importante pentru ca oamenii să trăiască mai bine.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău