PAS îl acuză pe Igor Dodon de faptul că încearcă să fraudeze alegerile prezidențiale din toamnă

  • 16 Iulie 2020 09:24
PAS îl acuză pe Igor Dodon de faptul că încearcă să fraudeze alegerile prezidențiale din toamnă

Partidul Acțiune și Solidaritate îl acuză pe președintele Igor Dodon de faptul că încearcă să fraudeze alegerile prezidențiale din toamnă.

Membrii PAS se referă la modificările la codul electoral propuse de deputații socialiști. Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a cerut, la un briefing, ca acest proiect să fie revăzut.

 

Societatea civilă a prezentat amendamente la acest proiect de lege. Toate aceste amendamente au fost respinse fără nicio explicație. Igor Dodon își dă seama că nu poate câștiga aceste alegeri și schimbă regulile de joc în timpul jocului. Rămâne neacoperită problema transportării ilegale și contra bani a alegătorilor din stânga Nistrului. Se restrâng drepturile observatorilor. Nu s-a permis extinderea posibilitatea votării în diaspora, Igor Dodon restricționează dreptul lor de a vota”, a spus Sergiu Litvinenco.

Reprezentanții PAS din teritoriu acuză că socialiștii promit bani din bugetul de stat pentru primari, dacă aceștia vor face campanie electorală pentru Igor Dodon la alegerile prezidențiale. Voluntarii PSRM ar merge din casă în casă și au informații personale despre alegători, care ar fi obținute din baza de date a Agenției Servicii Publice, potrivit PAS.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău