PAS declară că cetățenii sunt forțați să participe la mitingul democraților. Reacția PD

  • 18 Octombrie 2018 12:36
PAS declară că cetățenii sunt forțați să participe la mitingul democraților. Reacția PD

Liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că cetățenii sunt impuși prin diferite metode să accepte să vină la mitingul organizat duminică de Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale.

Potrivit reprezentantei PAS, cetățenilor li se spune că dacă nu vor veni la evenimentul PD, vor pierde locul de muncă sau își vor pierde afacerile pe care le au.  „Partidul Democrat va aduce cu forța oamenii pentru a crea iluzia de putere. Cei care sunt cu adevărat puternici nu au nevoie să intimideze, să șantazeze cetățenii, profesorii, medicii, funcționarii publici și să-i aducă cu forța la un eveniment la care ei nu vor să vină”, a declarat Maia Sandu. 

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari a comentat pentru Radio Chișinău aceste declarații, menționând că, probabil, practica de a aduce oamenii în mod organizat la anumite evenimente PLDM exista când Maia Sandu era ministru al Educației și de aceea liderul PAS crede că o astfel de practică este aplicată și în cazul altor partide. „Evident că am negat acest lucru”, a adăugat reprezentantul PD. 

Menționăm că PDM a anunțat că va organiza duminică un eveniment de amploare, fără a oferi mai multe detalii. Vitalie Gămurari a menționat că vor veni atât membrii de partid, cât și simpatizanții formațiunii, iar discursurile se vor axa pe realizările guvernării din ultimii doi ani. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău