PAS a devenit membru asociat al Partidului Popular European

  • 10 Martie 2023 12:24
PAS a devenit membru asociat al Partidului Popular European

Partidul Acțiune și Solidaritate a devenit membru asociat al Partidului Popular European, anunță deputatul european Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook.

 „Tocmai am votat, în Adunarea Politică a Partidului Popular European - EPP - European People's Party (PPE), să promovăm Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) din Republica Moldova, de la statutul de membru observator, la cel de membru asociat al PPE.
 
Ca membru asociat al Partidului Popular European, PAS va avea drept de vot în interiorul PPE, va face parte din toate structurile partidului și va putea să participe la deciziile importante ale celei mai mari familii politice europene”, menționează deputatul.
 
Integrarea Republicii Moldova în instituții și structuri europene avansează. Prin această nouă poziție, vocea Moldovei va fi auzită și mai puternic pe plan european. Rolul mai activ în interiorul PPE va permite PAS să lucreze strâns cu lideri politici din țările Uniunii Europene și să obțină mai ușor sprijin pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, punctează Siegfried Mureșan.
Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău