Partidul Șor vrea un proiect de lege prin care să anuleze imunitatea deputaților

  • 12 August 2019 11:22
Partidul Șor vrea un proiect de lege prin care să anuleze imunitatea deputaților

Fracțiunea parlamentară a Partidul Politic Șor a inițiat un proiect de lege prin care propune anularea imunității deputaților.

Reprezentanții partidului susțin că acest proiect va permite procuraturii fără zarvă să prevină fărădelegile și să-i tragă la răspundere pe cei care dețin imunitate de deputat, a declarat vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, într-o conferință de presă.

Ea și-a exprimat speranța că proiectul va fi susținut și de alți deputați.

E și un răspuns la multiple speculații în adresa noastră. Proiectul nostru demonstrează că deputaților nu le este frică. Sperăm ca această poziție să fie susținută de toți deputații. Deputații, la fel ca oricare alți cetățeni, pot fi supuși oricăror proceduri juridice și de legislație. Pentru acest proiect să devină lege e nevoie de modificarea Constituției și e necesară susținerea unui număr mai mare de deputați”, a declarat Marina Tauber.

Fracțiunea parlamentară a Partidului Șor numără 7 deputați. Liderul partidului, deputatul Ilan Șor, este anunțat în căutare națională și internațională după ce a plecat din țară la scurt timp după anunțul Partidului Democrat de a ceda puterea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău