Partidul „Șor”, cu cele mai multe venituri și cheltuieli pentru alegerile din 20 mai. Cine sunt principalii donatori (ZDG)

  • 01 Mai 2018 13:09
Partidul „Șor”, cu cele mai multe venituri și cheltuieli pentru alegerile din 20 mai. Cine sunt principalii donatori (ZDG)

Raportului financiar prezentat la Comisia Electorală Centrală (CEC) arată că Partidul „Șor” este lider la capitolul cheltuieli, cu peste 1,5 milioane de lei, după primele două săptămâni de campanie electorală pentru alegerile locale din 20 mai, se arată într-un material publicat de Ziarul de Gardă.

Cei mai mulți bani a donat partidului fondatoarea „Dufremol”, deținătoarea rețelei de magazine duty-free din R. Moldova, Ilona Șor, potrivit Ziarului de Gardă. Aceasta a oferit, potrivit raportului depus la CEC, 300.000 de lei. Candidații electorali ai Partidului „Șor” mai sunt susținuți financiar de directorul „Aeroport Handling”, fondatorii unor localuri din Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv rețeaua de magazine duty-free, dar și de o femeie de afaceri din orașul Orhei.

PSRM se situează pe locul doi după cheltuielile și veniturile înregistrate în campania electorală pentru alegerile locale din 20 mai. Astfel, suma totală este de puțin peste 1 milioan de lei, dintre care cheltuielile au fost de 997.000 de lei. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău