Partidul Socialiștilor și-a anunțat lista candidaților pentru alegeri

  • 26 Decembrie 2018 12:19
Partidul Socialiștilor și-a anunțat lista candidaților pentru alegeri

Partidul Socialiștilor și-a anunțat, în cadrul unui eveniment public, lista candidaților pentru alegerile parlamentare din februarie. Prima pe listă este președinta formațiunii, Zinaida Greceanîi, urmată de deputatul Vlad Batrâncea. În lista socialiștilor se regăsește și fostul pretendent pentru fotoliul de primar al Chișinăului, Ion Ceban.

Printre candidații socialiștilor se mai regăsesc Vladimir Țurcan, fost deputat comunist și deputații Adrian Lebedinschi, Grigore Novac, Vasile Bolea. Tot astăzi, socialiștii și-au anunțat și candidații pe circumscripții. Deciziile au fost luate la ședința Consiliului Republican al Socialiștilor, la care a participat și președintele Igor Dodon. El a declarat că vor continua să promoveze astfel de inițiative precum abrogarea așa-zisei „legi a miliardului” și interzicerea mișcărilor unioniste. 

„Sunt niște inițiative propuse de PSRM începând cu anul 2011(...) au fost inițiative înaintate de președinte, pe care majoritatea parlamentară le-a blocat. Sper că socialiștii vor obține majoritatea parlamentare și toate aceste proiecte de lege vor fi semnate și votate de către Parlament”. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău