Partidul lui Renato Usatîi va participa la alegerile locale

  • 17 Iulie 2019 14:11
Partidul lui Renato Usatîi va participa la alegerile locale

Partidul Politic Partidul Nostru, condus de către Renato Usatîi, va participa la alegerile locale generale din 20 octombrie. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Național, care s-a desfășurat marți, 16 iulie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al formațiunii.

Potrivit comunicatului, în viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale ale partidului vor avea loc ședințe la care vor fi discutate subiectele cu privire la reformarea mișcării politice, rezolvarea problemei de cadre. Totodată, vor fi nominalizați candidații la funcțiile de primari și consilieri din partea partidului.

Membrii Consiliului Național au decis unanim să susțină inițiativa liderului Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreședinților partidului până la desfășurarea congresului extraordinar al formațiunii, care va avea loc după alegerile locale.

„După căderea regimului Plahotniuc, în Moldova a început o nouă eră. Frica ce a împiedicat activitatea politică trebuie pentru totdeauna să părăsească țara”, se spune în comunicatul formațiunii.

Partidul Politic Partidul Nostru este fostul Partid Popular Republican (PPR), condus de către Nicolae Andronic. Pe 13 aprilie 2014 a avut loc Congresul PPR, în cadrul căruia Nicolae Andronic i-a cedat formațiunea lui Renato Usatîi, iar PPR a fost redenumit în Partidul Politic Partidul Nostru.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,74
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău