Partidul Democrat și-a anunțat candidații

  • 26 Decembrie 2018 11:19
Partidul Democrat și-a anunțat candidații

Partidul Democrat a anunțat astăzi lista candidaților în circumscripția națională pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2019.

Primul pe listă este președintele PDM, Vlad Plahotniuc, urmat de premierul Pavel Filip și de președintele Parlamentului Andrian Candu. 

Pe lista democraților se mai regăsesc: fostul ministru al construcțiilor, Vasile Bîtca, deputatul Sergiu Sîrbu, ex-ministrul justiției Vladimir Cebotari, deputatul Vladimir Andronachi, deputatul Dumitru Diacov, ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Silvia Radu, precum și vicepremierul pentru reintegrare Cristina Lesnic.

Vlad Plahotniuc a declarat după ședința Consiliului Politic Național al PDM că el va candida și în circumscripția uninominală de la Nisporeni.

„Lista candidaților PDM va fi susținută masiv de votul cetățenilor, pe pricina că într-o perioadă foarte scurtă, echipa PDM a muncit foarte multe și a reușit să aibă multe performanțe făcând lucruri bune pentru oameni. Noi am început să facem ordine și să aducem disciplină, fapt care ne permis cu majorări de salarii și pensii”.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău