Partidul Democrat a obținut aproape toate primăriile din localitățile unde duminică au fost alegeri locale

  • 20 Noiembrie 2017 13:51
Partidul Democrat a obținut aproape toate primăriile din localitățile unde duminică au fost alegeri locale

Candidații Partidului Democrat au câștigat funcțiile de primari în 8 din cele 10 localități din Republica Moldova în care duminică au avut loc alegeri noi, concomitent cu referendumul de revocare a primarului Capitalei.

Democrații vor conduce primăriile din comuna Zârnești din raionul Cahul, comuna Plopi din raionul Cantemir, comuna Ștefănești din raionul Florești, satul Fundurii Noi din raionul Glodeni, comuna Lăpușna din raionul Hâncești, comuna Sărăteni din raionul Leova, satul Căpriana din raionul Strășeni și comuna Ghiliceni din raionul Telenești. În două din aceste localități, candidații PDM au fost singurii concurenți.

În orașul Sângera din municipiul Chișinău și comuna Berlinți din raionul Briceni vor avea loc turul doi de scrutin în care candidații PDM se vor confrunta cu cei ai PSRM.

Pentru funcția de primar în localitățile în care se-a desfășurat scrutinul au candidat  26 de concurenți electorali. Principalele formațiuni ale opoziției de dreapta, PAS și Platforma DA, n-au avut nici un candidat la alegerile noi din cele 10 localități.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău