Partea vătămată în dosarul Petic, audiată în instanță. Avocat: „Toate circumstanțele trezesc dubii referitor la veridicitatea declarațiilor ei”

  • 19 Iulie 2019 14:52
Partea vătămată în dosarul Petic, audiată în instanță. Avocat: „Toate circumstanțele trezesc dubii referitor la veridicitatea declarațiilor ei”

Partea vătămată în dosarul pe numele fostului polițist de frontieră, Gheorghe Petic, a fost audiată în instanța de judecată.

Ea a fost adusă silit din cauza că nu s-a prezentat la mai multe ședință, deși a primit citații în acest sens din partea oamenilor legii. Audierile au avut loc la Curtea de Apel Chișinău cu ușile închise, iar Anatolie Istrate, avocatul lui Gheorghe Petic a precizat că partea vătămată a răspuns la întrebările magistraților, inclusiv la cele adresate de clientul său. De asemenea, Anatolie Istrate susține că femeia a dat mai multe declarații contradictorii referitor la ora sosirii și durata aflării lui Gheorghe Petic în casa ei. „Toate circumstanțele trezesc dubii referitor la veridicitatea declarațiilor ei, însă instanța urmează să se pronunțe”, a mai spus avocatul. 

Acum este audiat Gheorghe Petic. Menționăm că în acest dosar Gheorghe Petic a fost condamnat pentru viol, în martie curent, de către Judecătoria Orhei la trei ani și șase luni de închisoare. De asemenea, pe numele lui figurează un alt dosar în care este acuzat de huliganism agravant, act care ar fi fost comis în 2004. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău