Parohia „Toți Sfinții Români” din satul Cania promovează valorile creștin-ortodoxe românești, cu spijinul financiar al DRRM

  • 08 Octombrie 15:52
Parohia „Toți Sfinții Români” din satul Cania promovează valorile creștin-ortodoxe românești, cu spijinul financiar al DRRM

Comunitatea Religioasă Parohia Ortodoxă Română „Toți Sfinții Români” din cadrul Mitropoliei Basarabiei, satUL Cania, raionul Cantemir, a implementat, în perioada aprilie – octombrie a.c., proiectul „Biserica din Cania – strajă pentru ortodoxia și identitatea românească din raionul Cantemir”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

Prin acest proiect parohia a achiziționat, cu sprijinul financiar al DRRM, un sistem audio necesar bisericii – catedrală din satul Cania. Aceasta va contribui la o mai bună sonorizare a slujbelor care vor putea fi ascultate în biserică, dar și în exteriorul acesteia, se arată într-un comunicat de presă emis de Episcopia Basarabiei de Sud.

Valoarea proiectului a fost de 30.700 lei, din care 30.000 lei - finanțare nerambursabilă oferită de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Wed
17
Thu
18
Fri
20
Sat
15
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău