Parlamentului se întrunește în ultima sa ședință, la care premierul Pavel Filip va prezenta raportul de activitate

  • 14 Decembrie 2018 08:29
Parlamentului se întrunește în ultima sa ședință, la care premierul Pavel Filip va prezenta raportul de activitate

Parlamentul se întrunește astăzi în ultima ședința a sesiunii de toamnă, la care premierul Pavel Filip urmează să prezinte raportul de activitate al Cabinetului său de miniștri pentru perioada 2016-2018.

Pe ordinea de zi, se mai află proiecte ce țin de confirmarea a trei membri ai CCA, ratificarea Declarației Comune privind instituirea Consiliului de Cooperare Strategică de Nivel Înalt dintre R. Moldova și Turcia, precum și a Acordului între părțile Convenției privind cooperarea polițienească în Europa de Sud-Est privind schimbul automatizat de date ADN, date dactiloscopice și date de înregistrare a autovehiculelor.

De asemenea, deputații vor dezbate proiectul Strategiei naționale de dezvoltare ”Moldova 2030”, modificările la Legea insolvabilității și Regulamentul de organizare și funcționare a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în redacție nouă.

Șeful Legislativului Andrian Candu a declarat după ședința Biroului Permanent că deputații ar putea să revină în ședințe în februarie însă doar dacă va fi cazul pentru a nu da prilej pentru declarații politice în timpul campaniei electorale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău