Parlamentul va organiza Ziua Ușilor Deschise

  • 23 Mai 2023 15:24
Parlamentul va organiza Ziua Ușilor Deschise

Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise luni, 29 mai. Speakerul Igor Grosu, împreună cu alți deputați vor fi ghizii oamenilor care vor veni să viziteze Legislativul, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, doritorii vor vizita sala de ședințe plenare, sala Europa, Muzeul Legislativului și sala pentru conferințe de presă.

Pentru public vor fi amenajate trei expoziții dedicate Parlamentului Republicii Moldova. Expoziția găzduită de Muzeu și organizată de Arhiva Legislativului în parteneriat cu Agenția Națională a Arhivelor va reflecta, în documente și imagini, file din istoria Sfatului Țării. Cea de-a doua expoziție, cu genericul „Parlamentul, în viziunea tinerilor”, prezintă clădirea instituției parlamentare într-o serie de lucrări de pictură și grafică ale studenților arhitecți de la Universitatea Tehnică a Moldovei. A treia expoziție conține fotografii semnate de deputatul Vasile Șoimaru, adunate în albumul „33 + 3 + 3 poeme în imagini”.

În scuarul Parlamentului vor fi amenajate un spațiu destinat pentru discuțiile cetățenilor cu deputații, un spațiu cu activități interactive pentru copii și o zonă foto.

Vizitatorii sunt așteptați luni, 29 mai, între orele 13.00 și 17.00, fiind rugați să aibă un act de identitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău