Parlamentul se întrunește, astăzi, în ședință. Proiectele care vor fi examinate de deputați

  • 09 Iunie 2017 08:00
Parlamentul se întrunește, astăzi, în ședință. Proiectele care vor fi examinate de deputați

Parlamentul va reexamina în cadrul ședinței de astăzi Legea privind ratificarea Protocolului de amendare a Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind cooperarea în domeniul militar.

Deputații vor discuta și proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a conductei de transport de gaze pe direcția Ungheni – Chișinău, ceea ce constituie faza a II-a a proiectului ce prevede interconectarea Republicii Moldova la sistemul de transport de gaze al României, se arată într-un comunicat al Legislativului.

De asemenea, va fi dezbătut modul de organizare și funcționare a Curții de Conturi, precum și două proiecte de lege referitoare la funcționalitatea UTA Găgăuzia și a prevederilor legislative naționale în raport cu statutul special al regiunii autonome.  

Biroul permanent a mai decis ca Parlamentul să examineze moțiunea simplă asupra politicii externe realizate și promovate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în ședința din 22 iunie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău