Parlamentul oferă în chirie un imobil situat în centrul capitalei

  • 02 Aprilie 14:25
Parlamentul oferă în chirie un imobil situat în centrul capitalei

Secretariatul Parlamentului oferă în chirie un imobil cu suprafața de 97,2 m², situat în municipiul Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Licitația cu strigare va avea loc la 11 aprilie, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, bunul imobil are trei încăperi și două blocuri sanitare și se află la parterul unui bloc de locuit. Respectiv, persoanele care vor obține dreptul de locațiune vor putea desfășura activități, respectând legislația cu privire la locuințe și ordinea publică. Nu vor fi permise activitățile cultural-distractive, organizarea jocurilor de noroc sau a pariurilor. De asemenea, nu vor fi acceptate activitățile de producție. Bunul imobil se oferă în chirie pe o perioadă de până la trei ani. Cuantumul chiriei va fi recalculat anual, în conformitate cu tariful de bază pentru chiria anuală a unui metru pătrat de spațiu, stabilit în legea bugetară anuală, pornind de la prețul contractat pentru anul curent.

Persoanele interesate de ofertă pot depune cererile de participare la licitație pe adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova până pe data de 7 aprilie, ora 12:00.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din R. Moldova, precum și străine, în condițiile legislației în vigoare. Dosarul de participare trebuie să conțină următoarele acte: cerere de participare, cu indicarea obligatorie a genului de activitate planificat; copia actului de identitate (pentru persoanele fizice); extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice (pentru persoanele juridice); actul bancar de confirmare a depunerii acontului în mărime de 10% din valoarea prețului inițial de expunere în sumă de 32 000 de lei (1600 de euro).

Taxa de participare la licitație constituie 600 de lei pentru persoane fizice, și 1200 de lei pentru persoane juridice. Comisia de licitație va examina cererile depuse și, în funcție de genul de activitate preconizat, va admite sau va respinge participarea la licitație a potențialilor candidați. Celor care nu au fost admiși la licitație li se va restitui taxa de participare și acontul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
17
Arhivă Radio Chișinău