Părintele Constantin Necula va susține în premieră o conferință la Bălți

  • 03 Iunie 18:58
Părintele Constantin Necula va susține în premieră o conferință la Bălți

Mâine, 4 iunie 2024, Pr. Porf. Univ. Dr. Constantin Necula va susține pentru prima dată o conferință în orașul Bălți, transmite biroul de presă al Episcopiei de Bălți.

Conferința întitulată ,,Nu căutați pe Cel Viu între cei morți”se va desfășura în incinta Teatrului Național ,,Vasile Alecsandri” din Bălți, cu începere de la ora 12:00. 

Părintele Constantin Necula este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. A făcut studii de specializare la Padova (Italia) și Versailles (Franța), cursuri de specializare în psihologie generală, în probleme legate de maltratarea copiilor, dependența de alcool și drog și comunicarea cu familiile celor cu diferite adicții. Este profesor universitar și prodecan al Facultății de Teologie din Sibiu.

E autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe lucrări, a scris articole în publicații din țară și de peste hotare. A semnat zeci de studii și de recenzii. A susținut sute de conferințe în România și în străinătate și a participat la numeroase emisiuni de radio, de televiziune și din online. 

El unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți preoți ortodocși din spațiul românesc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,85
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:2,57 m/s
Tue
33
Wed
34
Thu
32
Fri
29
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău